Hanzhou

Location: Shanghai
Day: 11


Hej allihopa där hemma i snörusket! Idag gick vi upp tidigt (åtta är fortfarande en ovanligt tidigt tid haha), slängde i oss frukost (en klassisk rissoppa med tillbehör så som grönsaker och ägg) och åkte till Hanzhou. Staden låg ca en timma från dalen, riktning tillbaka till Shanghai, och därifrån kom de flesta som vi firade nyår med i dalen. 

Vi släppte av alla, tog en lunch på KFC och gick runt i staden längs en kaj runt en sjö som var en populärt turistmål. Många små stånd med kanderade frukter, solparaplyer och coola såpbubblor. Egentligen ville de visa oss en vattenshow med fontäner men vi var där för tidigt så vi gick mest omkring. Det är fortfarande mycket dimmigt så vi kunde inte se så mycket över sjön eller så.

Vi köpte i alla fall sockervadd för 10kr/yen och gick runt tills vi skulle träffas igen. Smög även in i ett shoppingcenter och fyndade på vero modas rea ;). Sen när vi möttes upp av Shi Hua bjöd de oss på sockervadd (haha, ja igen!) och så körde de oss till tågstationen där vi hoppade på ett magnettåg som kör i 300-400km/tim! (Dock åkte vi som snabbast 205km/tim)

Nu har vi tagit tunnelbanan till vandrarhemmet vi ska bo på några dagar. Ska käka lite och bara sova ut innan vi planerat något mer!

Rebecka

Kommentarer:

1 Stefan:

skriven

Ni ser ut att stortrivas,ha en bra sista dag i Shanghai :-)

Svar: Tack så mycket! Det ska vi ha :)
uteivarlden.blogg.se

2 Björk:

skriven

Fy tusan vilken resa ni gör !

Saknar er bägge så otroligt mycket !

Svar: Åh fina Björk! Vi saknar dig med nu när vi är på Adventure Time ;)! Kärlek från oss båda! <3
uteivarlden.blogg.se

Kommentera här: