Intensiv dag!

Covent garden och M&M's world :)!

Gick upp lite tidigare idag för att käka frukost och ta bussen till Leicester Square och köpa musikalbiljetter. Har ingen erfarenhet av att köpa från andra än det stora officiella båset på torget eller direkt inne på teatrarna så kan inte säga så mycket om de andra "official half price" försäljarna. I vilket fall blev det (56£/st saftiga) biljetter till lejonkungen! En klassiskes vad jag hört så den bär det av till imorgon.
Efter det besökte vi Covent Garden, som ligger något kvarter bort från Leicester Square. Där finns massa mysiga butiker, live framträdanden (både musik och magi) och lite tilltugg (bland annat en "Jamie Oliver"-restaurang!). Mycket fint att titta på i bland annat Plyones. Där blev dagens första inköp varmchoklad på Whittards, delvis vit choklad med jordgubb men också mörk choklad med apelsin. Lite roligare än vanlig oboy och bra alternativ för mig som inte dricker kaffe.
Därefter åt vi lunch på/i China Town (mest för att jag saknar kinesisk mat) vilket ligger precis i krokarna och avslutade med ett obligatoriskt besök på M&M's world (där vi aldrig köper något ändå!). China Town ligger liksom precis bakom M&M's world (följ lyktorna till vänster om entrén).
Därefter besökte vi The National Gallery som också ligger mycket nära. Säkert väldigt intressant för konstnärer men finns även lite kända verk som en mindre konstbegåvade kan uppskatta (bland annat Monet och Van Gogh). Det är gratis att gå in men donationer uppmanas och uppskattas. Fanns vissa avdelningar som krävde biljett osv men det är nog varierande hela tiden.
Sen blev det shopping på Oxford Steet. Från korsningen vid Reagen Street och upp mot The Marble Arch besökte vi bland annat Nike (byxor), John Lewis, Selfridges & Co. (där jag hittade henna!!) och asics. Mycket tid lades där och mamma gjorde självklart också sina fynd.
Nu är vi tillbaka på hotellet (halvåtta på kvällen) och ska bara vila benen medan vi äter frukt, chips och kollar på brittiska nyhetsreportrar.
Rebecka 
Mina underbara shoppingfynd!

Kommentera här: