0 Läs mer >>
Location: Home
Days left: about 3 weeks
 
Bilderna är lånade härifrån och härifrån.
 
Hej allihopa!
Just nu planeras det för fullt inför min och Björns resa till Kina. Flygbiljetter är fixade men vi ska fortfarande ansöka om visum, boka inrikesflyg, boende mm. Vi kommer vara borta i nästan en månad och vi har införskaffat/rotat fram backpackerväskor för att kunna ta oss runt lite smidigare när vi vill till naturområden. 
Förhoppningsvis kommer vi kunna uppdatera ofta, man vet ju aldrig med internet - men vi ska hälsa på en del släkt till oss båda. Björn har ju varit i Kina flera gånger innan så han har mer koll än mig, dock är det jag som kommer skriva mest på bloggen.
När vi närmar oss avresan kommer jag beskriva lite mer om vart vi ska, men det jag redan nu kan säga är att vi inte kommer besöka den kinesiska muren, då vi kommer befinna oss för långt ifrån den.
Om vi ska ta upp den språkliga biten så, nej jag kan inte mycket kinesiska. Dock kommer jag plugga på distans när jag är där, så vi hoppas att jag kommer snappa upp språket lite grann. Björn kan prata, enligt mig, flytande. I Kina är man inte så bra på engelska men vissa vi besöker kommer kunna engelska och till och med svenska.
Så håll utkik efter uppdateringar och kommentera gärna! Facebook är inte tillgängligt där så bloggen (eller mail) är lättast att nå oss på!
Rebecka

In English:
Right now we are planing for our trip to China and we will be there for about a month. We'll try to update as often as we can, depending on if we have access to WiFi. Both of us (me and Björn) will be writing on the blog but mostly me.
I will update you later on a more detailed travelplan but for now I can say that one thing we won't be seeing is the Great Wall of China, since we will be heading south. Me myself don't speak a lot of chinese but Björn does and he has been there several times before.
We will probably be hard to reach when we're gone, so please do keep contact through the blog. 
Can't promise that we'll be blogging in english, but overtime we'll try to translate the blogentries for you.
Rebecka

Planer inför Kina ღ P...